Velkommen til Makerplassen.no DIY

Velkommen til DIY delen av Makerplassen.no

 

Her kan DU publisere «oppskrifter» på gjør-det-selv saker. Vi ønsker å bidra til skaperglede og løfte «The Maker Movement» frem i Norge. Vi ønsker derfor å invitere DEG til å skrive artikler her på siden. Du kan bidra ved å trykke på «bidra med DIY» i sidemenyen og laste opp din aritkkel der.

Vi bryr oss ikke om du har publisert artikkelen før på din egen blogg (om du har blogg) og om du velger å linke til det blogginlegget. Vi ønsker kun å samle masse DIY artikler her. Kanskje du kan få økt trafikk til din blogg via oss?

Vi ønsker at artikler du publiserer skal være tydelige, med enten; steg for steg forklaring, bilder, hvor du kjøpte materialer osv.  eller tips og triks artikler for folk som f.eks syr, eller snekrer o.l. Målet er at andre lett skal kunne la seg inspirere, og kunne klare å lage det samme utifra det du skrev.

Liker vi ditt bidrag ekstra godt så setter vi gjerne ditt bidrag i artikkelkarusellen øverst på siden.

Ellers vil vi selv bidra så mye vi kan med innhold som vi håper dere finner interresant. Kommenter gjerne under artiklene eller start en diskusjon i forumet om det er noe du lurer på.

 

Skriv en kommentar