Hvordan virker det?

Kom i gang

For å bidra med annonser, artikler eller delta i forumet på makerplassen må du registrere deg som bruker. Dette er helt gratis. Bare trykk på registrer oppe i høyre hjørnet.

Lager du ting?

Lager du ting på bestilling? Kanskje du har lyst til å ta steget fra hobby til å tjene litt penger på dine interesser og kunnskaper? Her på makerplassen kan du annonsere dine tjenester som maker. Kan du strikke utifra kundens ønsker? Kan du snekre møbler fra kundens tegninger? kanskje lager du bordkort og ønsker å ta imot bestillinger? Her på makerplassen er vil vi samle alle slags makere, for vi vet at det finnes mange dyktige hobby makere der ute.

For å komme igang må du opprette en bruker. Legg ut en annonse som beskriver hva du kan gjøre, legg gjerne ved bilder av dine tidligere kreasjoner. Har du flere ferdigheter er det bare til  å lage så mange annonser du vil i de kategorier som du føler du behersker.

Trenger du å få laget noe?

Er du en bedrift som vil ha ett helt unikt skilt i resepsjonen? Eller er du en en tenåringsforelder som trenger bordkort til en konfirmasjon? Kanskje har du en ide til en oppfinnelse men trenger hjelp til konseptutvikling? Eller kanskje noe helt annet?

Da håper vi at du kan finne den rette makeren for deg her.

Vil du dele en DIY artikkel?

Har du laget noe og vil dele det hos oss? Bare trykk på «Legg til DIY» og last opp din artikkel med bilder og handleliste. Vi ønsker høy kvalitet på opplastningene, med det mener vi ikke at alle «produktene» skal være kule, men at det du laster opp er en tydelig oppskrift på hvordan man kan lage det du beskriver, steg for steg og handleliste med tips om hvor man kan få fatt i komponentene eller ingrediensene. Du kan gjerne linke til din egen blogg eller nettside hvis du skriver om det samme der. Vi prøver bare å skape en samling av gode gjør det selv artikler. Vi kommer til å ha konkurranser hvor beste artikkel innenfor ett gitt tema vil vinne fine premier.

Forum

Har du spørsmål innenfor maker ting? Om teknikker, råvarer eller annet? Vi har ett forum der du kan stille spørsmål og få svar av andre makere. Her håper vi ekspertene innenfor gitte fagfelt vil hjelpe alle andre nystartede makere på vei. Hvis ingen av brukerne svarer deg her, skal vi i makerplassen prøve å gi ett svar utifra det vi kan. Men vi vet hva slags kompetanse som finnes der ute og vi ønsker å skape en samlingsplass for hvor erfarne håndverkere kan svare på hva man måtte lure på.

Lykke til!

f6daeb9f9f80b76d9261e5fe4d522007