Rocket Launch

Kommer snart


"MakerMovement"


 Det er slik fremtidens arbeidsplasser vil bli skapt. Av mennesker som tør å ta en sjanse – og som satser på egne evner, ideer og ressurser. -Erna Solberg

The maker movement, eller maker bevegelsen på godt norsk, vokser i høyt tempo ute i den store verden. Obama har arrangert "maker fair" i Det hvite hus, og 18. juni har blitt USA's "National day of making". I Norge er dette fortsatt ganske ukjent, og det er nettopp dette vi håper på å endre.
Dagens ledighetstall og jobbmarked viser tydelig hvor sårbare vi er uten oljen, og vi trenger mer enn noen gang å løfte frem skaperglede og innovasjonsevne. Vi håper at med rett fokus og inspirerende artikler skal vi kunne løfte denne bevegelsen opp og ut til det norske folk.

Med Makerplassen ønsker vi å lage en samlingsplass der makere kan annonsere sine tjenester, du kan lese og lage DIY-artikler, tips og triks til hjemmeprosjekter og mye mye mer.

Vi har satset denne siden på 3 forskjellige tjenester


1. Annonsering


På Makerplassen vil det være mulig for makere å annonsere sine tjenester. På den måten kan du som forbruker finne en maker som kan produsere det du er på jakt etter, og samtidig hjelpe en maker med å dyrke sin hobby.

Det er mange der ute som lager ting på bestilling, alt fra trearbeid til strikking, og nå kan alle annonsere hos oss. Kanskje kan vi bidra til at du kan tjene litt ekstra på hobbyen din?

Eller kanskje du er på andre siden av bordet. Du har lenge drømt om å lage et nytt spisebord, men trenger en sveiser for å lage bordbeina. Du trenger bordkort til brylluppet ditt. Eller gjengen er på jakt etter en grafitti-kunstner til russebussen. Uansett hva du måtte trenge av slike tjenester, skal du kunne finne noen som kan hjelpe deg her hos oss!


2. DIY


Vi har latt oss inspirere av sider som instructables.com, men savner en norsk versjon, med norske beskrivelser og info om hvor man får fatt i komponenter og råvarer. Vi håper derfor at flere av dere vil bidra til siden vår og laste opp deres DIY's. Vi vil og holde konkurranser når det gjelder DIY artikkler.


3. MakerForum


Når vi først har laget en så sentral plass for alt som har med kreativitet og håndverk å gjøre så føltes det riktig å legge til ett forum. Vært håp er at dette skal bli ett samleforum om det å lage ting selv, det være seg alt fra kake til båtbygging til elektronikk eller hva som helst.


Makerplassen - Hele norges hobbyrom.

Ønsker du å kontakte oss, skriv gjerne via kontakt skjemaet her.

Hilsen oss i Makerplassen.